Flashplayer sorununuz var.

ISO 22000 Prensipleri

1.ISO 22000 / HACCP Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi PRENSİPLERİTehlike analizi yapılması

2. KKN ( Kritik Kontrol Noktaları ) lerin belirlenmesi

3. Kritik Sınırların belirlenmesi

4. KKN lerdeki kontrolün izlenmesi için sistem belirlenmesi

5. Düzeltici faaliyetlerin belirlenmesi .Bu faaliyetler, izleme prosedürleri belirli bir KKN ‘nin kontrol altında olmadığını göstermesi halinde yapılması gereken faaliyetlerdir.

6. Doğrulama prosedürlerinin belirlenmesi. Bu prosedürlerin amacı, HACCP sisteminin doğru olarak çalıştığını göstermektir.

7. Prensiplerin prosedürler ve kayıtlarla yazılı hale getirilmesi

 

ISO 22000 BELGELENDİRME KURUMSAL
www.wcs.com.tr © WCS TRK Uluslararası Belgelendirme Hizmetleri Ltd. Şti.
Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu Caddesi No:3 "My Office 212" B Blok 8.Kat No:131 Güneşli-Bağcılar/İstanbul
Tel:0212 665 88 12 - 0212 709 13 23 Fax: 0212 665 88 18